Blogom

2019.02.24.

Már tavaly is éreztük mi, szálláshelyet kínáló vendéglátók, hogy mennyire megnőtt a kereslet a Tisza-tó, ezen belül is Tiszafüred iránt. A vendégek többsége ma már nem csak szálláshelyek iránt érdeklődik, de keresi a lehetőséget a pihenés mellett az aktív kikapcsolódásra is. 

Természetesen rengeteg kategóriába sorolhatnánk a vendégeket koruk , családi állapotuk , érdeklődési körük szerint és még ki tudja milyen jellemzők alapján. A Jánosi Vendégházban is megfordult már oly sok vendég, még többfajta igénnyel és mi megpróbáljuk mindenkinek a legjobbat ajánlani:

Szállás, éttermek, kerékpáros útvonalak, csónaktúrák, termálfürdő, kirándulások vízen, földön, Ökocentrum ........

Érdekes cikket találtam a Tisza-tó vendégeinek uticéljáról. A cikk megállapításaival egyet is értek, csak a számok nagysága lepett meg. Tudtam, hogy sok, de hogy ennyire?

Mellékelem a cikket, akit érdekel, kérem tanulmányozza:

https://infostart.hu/eletmod/2019/02/24/erdekes-dolgok-derultek-ki-a-tisza-to-latogatoirol

 

- Jánosi Vendégház Tiszafüred                                                                           

Közzétette: Agnes Janosi · épp most ·

Köszöntök mindenkit ezen a kissé zord, szeles, csendes Tisza-tavi estén!
Szomorúan vettem tudomásul, hogy ti sem ültök többet a gép előtt, mint én :(
A logó szavazás nem sikerült a legjobban, elég kevesen írtatok vissza.
Talán sikerül egy kicsit felvidítani mindenkit ezzel a pár sorral, amivel még a múlt évhez vagyok adós.
Vannak, akik emlékeznek még a másfél évvel ezelőtti bejegyzésemre, melyben nagyon nehezményeztem a nyugdíjasokkal való bánásmódot.
Nos most ismét a nyugdíjas pedagógus szólal meg belőlem, csak éppen ellenkező, pozitív előjellel!
Mint minden év decemberében, 2018-ban is meghívót kaptam a Kossuth Gimnázium karácsony esti vacsorájára. Be kell vallanom, nem sok kedvem volt elfogadni a meghívást, hiszen az egész családot én láttam vendégül és izgatott voltam az előkészületek miatt.
Megérezhetett vívódásomból valamit az Igazgató Asszony, mert telefonon is megkeresett és kedves határozottsággal közölte, hogy akkor várnak.....
Nagyon régen nem éreztem magam ennyire kellemesen, nem is tudtam, mennyire hiányzott már régi kollégáim társasága. Mindenki szeretettel fogadott, különösen jól esett a fiatalok kedvessége, érdeklődése. Jókat beszélgettünk, nagyokat nevettünk mindenkivel és még egy gyönyörűséges virágcsokorral és egy fantasztikus kerámia adventi gyertyatartóval meg is köszöntöttek 65. születésnapom alkalmából. Meg kell mondanom, nem vártam és nagyon jól esett!
Köszönöm mindenkinek!!!


Jánosi Vendégház Tiszafüred

Közzétette: Agnes Janosi · Január 13., 18:30 ·

Drága Barátaim,

aki tudja, kérem írja meg nekem, hogy hogyan kell arra reagálni, ha valaki kedveli a #janosihaz.hu oldalt, vagy a Jánosi #Vendégház oldalt.
Napról-napra kapom az értesítést, hogy kedvelitek az oldalamat, de nem tudom, hogyan reagáljak rá, meg szokták-e köszönni?
Minden esetre, itt és most nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, hogy kedveli a #janosihaz oldalt. KÖSZÖNÖM: Ágnes
Melyik a jobb logó?

Közzétette: Agnes Janosi · 2018. augusztus 23. ·

Az elmúlt, 2018-as esztendőben tettem néhány bejegyzés közösségi oldalamra, azokból idézek egy párat: 

Jánosi Vendégház Tiszafüred

Közzétette: Agnes Janosi · 2018. szeptember 17. ·

Jó ideje nem volt ( hál' Istennek ) időm írni pár sort, de most kaptam egy értékelést, amit szeretnék megosztani veletek.
Többnyire nagyon szép dolgokat írnak a Jánosi Vendégházról ( egyszer majd kimásolok egy csokorra valót, nem titkolt büszkeségből ), de ez most valahogy nagyon jól sikerült.
Így szól:
"
A strandtól 15 perces sétára elhelyezkedő vendégházzal maximálisan meg voltunk elégedve. A háziasszony egy kedves, segítőkész hölgy, Parkolás a szállás előtt megoldott, biciklinket pedig elhelyezhettük a garázsban. Étterem, ATM, közért a közelben található. A vendégház szobái, ízlésesen berendezettek. Étkezőasztalok és teljesen felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére. Gyönyörűen tiszta az egész ház, a vázákban mindig volt virág, a recepción pedig cukorka. :) Az ár-érték arány tökéletes. Szívből ajánlom mindenkinek, aki Tiszafüreden keres egy családias, kellemes szállást. Ha újra Tiszafüreden járunk, nem kérdés, hogy a Jánosi Vendégházat választjuk.
2018. augusztus "
Kérek mindenkit, aki úgy gondolja, hogy valós dolgokat írt a vendég a Jánosi Vendégházról, ossza meg, hagy lássák mások is!
Mindenkinek nagyon kellemes időtöltést kívánok ezen a csodás koraőszi napon:
Jánosi Ágnes
Jánosi Vendégház
Tiszafüred

- Jánosi Vendégház Tiszafüred

Közzétette: Agnes Janosi · 2018. augusztus 23. ·

-Kedves Rokonaim, Barátaim, Ismerőseim, volt -és leendő Vendégeim!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy a Jánosi Vendégház oldalát kedvelitek és immár átléptem a 200 kedvelést.
Nagyon remélem, hogy továbbra is kiérdemlem a figyelmeteket és még többen fogjátok kedvelni a Jánosi Vendégházat.
Még egyszer köszönöm és minden jót kívánok nektek:

Jánosi Ágnes
Jánosi vendégház
Tiszafüred